Financiering in Breda

Als jij die mooie verhalen geloofd van rijke ondernemers die vanuit niets zijn gestart, hebben we nog wel wat sprookjes waar je misschien ook in trapt. Laten we eerlijk zijn, om geld te verdienen zul je ook geld moeten investeren. Wanneer je niet voldoende kapitaal hebt om jouw dromen en ambities waar te maken kun je aankloppen bij de bank in de buurt. Toch zijn er voor financiering in Breda ook een aantal alternatieve opties die je niet zomaar terzijde moet schuiven. Het kost uiteraard tijd en energie om alle mogelijkheden naast elkaar te leggen, maar dat kan je aan het einde van de rit veel voordeel opleveren. Gelukkig sta je er bij onderzoek naar financiering in Breda niet alleen voor, Laurens Schoone is jouw lokale adviseur die samen met de ondernemer bekijkt welke vorm van lenen aansluit op de wensen, behoeften en ambities. Misschien kun je een angel investor strikken tijdens een elevator pitch, een crowdfunding campagne inrichten of een microkrediet aanvragen. Bespreek het met iemand die niet betaald wordt door de geldverstrekker, maar luister naar een financieel professional die aan jouw zijde staat, en het bedrijf tot in de kleinste details kent.

Laurens Schoone kijkt verder dan de cijfers in de boekhouding en denkt samen met de ondernemer na over de mogelijkheden bij financiering in Breda. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Geld lenen in het Midden- en Kleinbedrijf

In de MKB sector zien we enorm veel innovatieve ondernemingen die met compleet nieuwe producten en diensten op de proppen komen. Toch gaat dezelfde groep ondernemers voor een financiering in Breda trouw naar hun eigen bank. Daar is op zich niets mis mee, zolang je ook naar alternatieve vormen van geld lenen kijkt. Het is best mogelijk dat er een alternatieve vorm van financieren bestaat waar je als ondernemer je voordeel uit kunt halen. Samen met Laurens leg je de meest voordelige opties langs elkaar, zoals deze vier mogelijke oplossingen:

Financiering in Breda

Geld lenen is niet zo ingewikkeld, maar niet iedere financiering in Breda is geschikt voor jouw bedrijf. Laurens Schoone laat zich niet verblinden door gouden dukaten, maar kijkt heel pragmatisch naar de impact die iedere vorm van financieren heeft op jouw bedrijf. Je gaat immers een lange termijn verbintenis aan, dan is het goed om te weten dat er altijd een financieel professional aan je zijde staat.

In een glazen bol kijken geeft je geen helder beeld op de toekomst, samen met jouw OAMKB adviseur alle opties naast elkaar leggen wel. Informeer naar de mogelijkheden voor financiering in Breda.